Festival Štrůdl 2010

08.09.2010 13:58

Zdravím,

Se svolením starosty si vás, a hlavně vaše děti, dovoluji pozvat na 10. ročník festivalu Štrůdl v Mníšku pod Brdy.

Honza Krásný 

 

10. jubilejní ročník festivalu Štrůdl 

Mníšek pod Brdy přivítá 25. září účinkující i diváky nesoutěžní přehlídky amatérského a studentského divadla. Festival s názvem Štrůdl se letos uskuteční již po desáté. I tento jubilejní ročník festivalu, pořádaného občanským sdružením Rorejs, nemá jiné ambice než pobavit diváky všech věkových kategorií a přispět svým dílem do mníšeckého kulturního života.

Divadlo Fígl odstartuje divadelní část přehlídky v sobotu dopoledne na farní zahradě (Oáza) dětským představením Rokec s Žužu. Tamtéž bude před začátkem dětského představení pro naše nejmenší i jejich rodiče otevřena výtvarná dílna, připravená dobříšskou výtvarnicí paní Danielou Doubkovou.

V brzkých odpoledních hodinách bude program pro děti i dospělé opět pokračovat a to představením Loutky, které nikde nechtějí v podání souboru Thaetre Cirkus Žebřík. Dále se můžete těšit na několik mini vystoupení místních i přespolních umělců na téma mníšeckého malého velikána Káji Maříka. A odpolední blok ukončí divadlo TY-JÁ-TR s pohádkou Tři sestry a jeden prsten z Werichova Fimfára.

Večerní hrozinkou festivalového závinu, tentokráte pro dospělého diváka, bude komorní představení Srdcetep divadla DeFactoMimo z Jihlavy, které se uskuteční v prostorách Divadélka K.
 

 

Festival je, tak jako každý rok, pořádán za podpory města Mníšek pod Brdy.

Změny programu vyhrazeny. Aktuální program a další informace budou vždy k nalezení na www.rorejs.mnisek.cz

—————

Zpět